Stijlvolle flip-flop met ondersteuning van de voetboog

Vionic Tide Pailletten Wit/Zwart

Anne G. reviewt de Vionic Tide-sandaal

Ik ben een zeer actieve vrouw van begin vijftig. Ik kan vaak 6-8 uur per dag op de been zijn – niet voor mijn werk, maar gewoon voor het leven! Ik hou ook van fietsen, zwemmen en meestal joggen (langzaam!) voor lichaamsbeweging. Ik gebruik aangepaste orthesen in mijn hardloopschoenen om opflakkeringen van fasciitis plantaris te voorkomen. Mijn voetbogen zijn redelijk plat en ik weet dat ik meer aandacht zou moeten besteden aan het kopen en dragen van comfortabele, goed geconstrueerde schoenen. Maar meestal pak ik gewoon iets schattigs en goedkoops van Target of Kohl’s. Dat werkte toen ik in de dertig was, maar de laatste tijd heb ik zeker meer voetpijn en algemene pijn als ik dat soort schoenen draag. Ik moet beter voor mijn voeten zorgen!

Ik greep de kans aan om de Sandalen van Vionic Tide. Ze passen zeer qua maat en waren eerlijk gezegd comfortabel direct uit de doos. Meestal krijg ik blaren van mijn eerste paar slippers van de lente/zomer. Niet zo met de Vionic Tide sandalen! Ik droeg ze letterlijk drie dagen lang bijna de hele dag – boodschappen doen, koken, schoonmaken enz., En mijn voeten waren in orde. Ze waren comfortabel en lieten mijn voeten aan het einde van elke dag geweldig voelen. Ik ben dol op het ontwerp – het ziet er wat chiquer uit, zelfs voor een teenslipper. Ik heb ze stoffige gravende paardebloemen gekregen, maar ik heb ze gewoon afgewassen – zo goed als nieuw. De enige vraag die mij nog rest is welke andere kleuren wil ik?

Vionic Tide Pailletten Wit Zwart

Vionic Tide Pailletten Wit/Zwart

Ik ben het met Anne eens, dit is een fantastische flip-flop. Ik heb onlangs plantaire fasciitis in mijn linkerhiel ontwikkeld en ben dol op hoe de Vionic Tide mijn hiel dempt en tegelijkertijd uitstekende ondersteuning van de voetboog biedt. Een woord over maatvoering: de Vionic Tide is alleen verkrijgbaar in hele maten 5-12. Ik zou aanraden om kleiner te bestellen als je tussen twee maten in zit. Beschikbaar van vionisch, Zappos, AmazoneEn Nordström.

Over de auteur

Kirsten Borrink Blogger, vrouw, moeder, hondenliefhebber, koffiedrinker, uilenkijker.
Dames-sneakers.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart