J.Jill Jardin Dress en Seychelles Sandal review

J.Jill Jardin-jurk met Seychellen metallic sandalen

Dit bericht kan gelieerde links bevatten waarmee ik zonder extra kosten voor u een kleine commissie kan verdienen. Ik raad alleen schoenen en kleding aan die ik zelf zou dragen en alle meningen die hier worden geuit zijn die van onszelf.

J. Jill Jardin-jurk met Seychellen sandalen

Ik was uitgenodigd door J. Jill om een ​​item uit hun lentelijn te kiezen om te reviewen en geloof het of niet, ik ging voor iets anders dan schoenen! Deze mooie J.Jill jurk kwam net op tijd voor het groene seizoen hier in centraal Indiana wanneer alle boomknoppen in deze exacte kleur tevoorschijn komen.

J.Jill Jardin jurk

De Jardin-jurk is gemaakt van een zachte mix van viscoserayon en linnen, wat het perfecte gewicht is voor die lentedagen van 60 tot midden 70 graden. Ik hou van zijn veelzijdigheid: kleed hem aan met het elegante zilver Seychellen woord voor woord sandalen op de foto’s of houd het casual met frisse witte sneakers.

De halslijn met split, zoom met volants en gesmokte klokmouwen werken allemaal samen om een ​​vrouwelijk silhouet te creëren dat zowel stijlvol als verfijnd is. Ja, het kan een beetje gekreukt raken – als je van strijken houdt, doe het dan. Ik heb mijn nieuwe J.Jill-jurk op een zachte cyclus gewassen, aan de lucht laten drogen op een hanger en daarna 10 minuten in de droger gegooid met een ijsblokje! Niet perfect, maar als je haast hebt, is het een snelle manier om de rimpels wat losser te maken.

Ik draag maat medium, maar vind dat hij een beetje groot valt (ik heb meestal maat 10 in jurken). Een pluim voor J.Jill voor het aanbieden van een spectrum aan maten van XS-4X! Als je houdt van het uiterlijk van de J.Jill Jardin jurk maar vindt dat het uitverkocht is in jouw maat, hier zijn nog een paar opties:

J.Jill Saguaro maxi-jurk in XS-4X
Seychellen Word for Word sandalen van J.Jill

Een kort woordje over de Seychellen metalen schuifsandalen Ik draag – ik ben er dol op, maar ik kan ze alleen voor korte tussenpozen dragen omdat ze VLAK zijn – geen enkele ondersteuning van de voetboog. De gekruiste banden bedekken mijn eeltknobbels mooi, dus dat is een overwinning. Mijn favoriete manier om ze te dragen is met mijn favoriete paar cropped flared jeans! Ze vallen normaal qua maat en passen het beste bij een ietwat smalle tot middelbrede voet. Verkrijgbaar in de maten 6-11 voor $ 89 vanaf J. Jill.gerelateerde berichten


Dames-sneakers.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart